≡≡ MENU

HLAVNÍ MENU

Cena hejtmana za společenskou odpovědnost za rok 2022

Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje společně s Ústeckým krajem a Radou kvality ČR vyhlašuje sedmý ročník soutěže:

Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

za rok 2022

Tři pilíře = tři oblasti, které naplňujete. Staráte se o své zaměstnance, uvědomujete si dopady své činnosti na přírodu, sledujete své ekonomické dopady na lokální i národní úrovni. A to vše nad rámec svých povinností? Pak je tato regionální soutěž určená právě pro vás!

Soutěž je vyhlášena pro podnikatelské subjekty, obce i pro veřejný sektor (školy, úřady, neziskové a příspěvkové organizace, nemocnice apod.), které působí na území Ústeckého kraje.

Podrobné informace o soutěži, přihlášku a dotazník naleznete v příloze tohoto e-mailu.

UPOZORNĚNÍ: Do Ceny hejtmana za společenskou odpovědnost se může organizace přihlásit, pokud nezvítězila v jedné z kategorií této soutěže v předchozím ročníku. Nicméně všechny vítěze kategorií z loňského ročníku srdečně zveme na slavnostní vyhlášení výsledků 7. ročníku, kde budou moci všechny účastníky seznámit s jejich vývojem v oblasti společenské odpovědnosti za minulý rok. O termínu a místu konání slavnostního vyhlášení výsledků Vás budeme včas informovat e-mailem.

Budete vidět!

Ocenění není jediná věc, kterou si můžete odnést. Kromě inspirace a kontaktů pomůžeme s medializací Vaší organizace. Ta probíhá formou tiskových zpráv na partnerských webech, sdíleném sociálním prostředí a samozřejmostí je uveřejnění v periodikách.

Pro účast v soutěži zašlete vyplněnou přihlášku a dotazník nejpozději do 16. 6. 2023 na e-mailovou adresu: sekretariat@hsr-uk.cz nebo poštou na adresu: Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje, tř. Budovatelů 2532, 434 01 Most.

Další informace o soutěži a o tématu společenské odpovědnosti v Ústeckém kraji naleznete zde: www.csrportal.cz,  www.kr-ustecky.czwww.hsr-uk.cz

Budeme velmi potěšeni, pokud se rozhodnete přihlásit do soutěže. Pokud by bylo cokoliv nejasného, rádi vysvětlíme a pomůžeme. Uzávěrka soutěže je 16. 6. 2023.

Těšíme se na případnou spolupráci.

Copyright © 2023 OHK Teplice