≡≡ MENU

HLAVNÍ MENU

AKCE ICUK – INOVAČNÍ FIRMA, JAK MÍT ÚSPĚŠNÝ TÝM, JAK NASTARTOVAT INOVACE

Zveme Vás hned na tři akce, které by si Vaše firma rozhodně neměla nechat ujít: soutěžworkshop networking. Všechny akce pořádáme my, Inovační centrum Ústeckého kraje ve spolupráci s Ústeckým krajem a dalšími partnery. Už teď se na Vás těšíme!  

SOUTĚŽ A VYHRAJ!
# Kategorie: 1. malé a střední podniky a 2. začínající podniky (startupy)
# Výhra: 50 000 Kč v každé kategorii 
# Kdo se může přihlásit:firmy, které inovovaly služby, výrobky, technologie či procesy, firmy z předchozích ročníků soutěže, ale s jinou inovací# Uzávěrka přihlášek: 31. prosince 2021

Máte tip na firmu, která by se měla do soutěže přihlásit? Podělte se
Chci více informací a přihlásit se

Chcete ve vaší firmě efektivně a týmově dosahovat stanovených cílů? Bezplatný online WORKSHOP na téma „Jak mít úspěšný tým ve firmě“ Vás naučí, jak nastavit priority a vyhodnocovat je, jak nejlépe komunikovat cíle napříč firmou a jak zapojit lidi zdola a zlepšit soustředění na to podstatné. Termín: 30. listopadu 2021 od 14:00 do 16:00 hod. 
 
Chci se registrovat

NETWORKINGsdílení zkušeností, best practise – to jsou nejlepší způsoby, jak si předat informace a aplikovat je ve svých firmách. Na již 5. ročník oblíbené akce „Jak nastartovat inovace ve firmách“, která se uskuteční přímo v prostorách našeho Inovačního centra, se můžete těšit v úterý  25. ledna 2022.  Abyste si z akce odnesli co nejvíc zkušeností, informací a praktických rad, tak hlavní téma události určujete právě vy. Stačí vyplnit dotazník a vybrat, co Vás nejvíc zajímá či pálí.
 
Chci vyplnit dotazník
Copyright © 2021 OHK Teplice