≡≡ MENU

HLAVNÍ MENU

Realizace projektu Centrum podpory

Projekt Centrum podpory a jeho aktivity jsou založeny na přímé adresné práci s klienty. Období realizace projektu je od 1. 3. 2021 do  31. 8. 2022 (18 měsíců).

Projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Použitými nástroji jsou hlavně pracovní a kariérové poradenství, rozvoj základních kompetencí osob za účelem snazšího uplatnění na trhu práce – odborné individuální poradenství, zvyšování kompetencí CS (finanční gramotnost, právní minimum, příprava k vlastnímu podnikání), mentoringové programy pro CS s cílem získání zpětné a rozvojové vazby, zvýšení motivace a sebedůvěry, zprostředkování zaměstnání a podpora flexibilních forem zaměstnání.

Hlavním cílem projektu je prostřednictvím vzájemně provázaných aktivit zvýšit kvalifikaci a vzdělávání osob na trhu práce a tím přispět ke snížení lokální nezaměstnanosti, především osob s kumulací hendikepů na trhu práce.

  • kumulace hendikepů na trhu práce (minimálně dva):
  • s evidencí na Úřadě práce nepřetržitě déle než 5 měsíců
  • mladší 25 let
  • ve věku 50 a více let
  • s nízkou úrovní kvalifikace (stupeň ISCED 0 – 2 základní škola)
  • se zdravotním postižením
  • pečující o dítě mladší 15 let či o osobu blízkou
  • národnostních menšin a osoby z jiného sociokulturního prostředí

Klienti musí mít trvalé bydliště na území MAS Serviso, tedy v obcích:

Toto je nezbytná podmínka, kterou určuje dotčená výzva projektu, v návaznosti na nutný územní dopad.

Černiv, Čížkovice, Děčany, Dlažkovice, Dobroměřice, Evaň, Hrobčice, Chodovlice, Chotěšov, Chotiměř, Chraberce, Jenčice, Keblice, Klapý, Křesín, Libčeves, Libochovice, Lkáň, Lukov, Měrunice, Podsedice, Raná, Sedlec, Siřejovice, Slatina, Třebenice, Třebívlice, Úpohlavy, Velemín, Vchynice, Vlastislav, Vrbičany, Želkovice, Žim, Brodec, Cítoliby, Domoušice, Hřivice, Jimlín, Líšťany, Opočno, Pnětluky, Ročov, Zbrašín, Bžany, Hostomice, Kostomlaty pod Milešovkou, Ledvice, Ohníč, Světec, Blšany u Loun, Hříškov, Chlumčany, Chožov, Koštice, Nová Ves, Panenský Týnec, Peruc, Počedělice, Slavětín, Smolnice, Toužetín, Úherce, Černčice, Vinařice, Vrbno nad Lesy, Žerotín, Vršovice, Veltěže, Obora, Bílina, Mšené Lázně, Louny.

Klientům projektu nabízíme poradenství, vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti, právního minima, mentoringové programy a individuální práci s klienty. Veškeré projektové aktivity jsou pro účastníky zcela zdarma.

Propláceny jsou také případné náklady na cestu, spojené s aktivitami projektu (pouze hromadnou dopravou).

Poradenství poskytujeme pouze po předchozí telefonické konzultaci na pracovištích v Lounech, případně v Žatci nebo Podbořanech. Tel: 731 149 029; 736 660 331e-mail: centrum.podpory.ln@gmail.com

Copyright © 2021 OHK Teplice